Ruim Wonen

Direct grenzend aan het grootse bosgebied van Almere; het Kathedralenbos en in het groene buitengebied van Oosterwold wordt in CPO verband een 14 tal kavels ontwikkeld van ieder ca. 2.288 m2., groot. Een gemeenschappelijke weg en een gracht rondom de eerste fase zorgen voor een praktische en natuurlijke begrenzing. De ontsluiting vindt plaats via een bospad van Staatsbosbeheer en via een nader uit te werken ontsluiting vanaf de Tureluursweg.

Gemakkelijk uitbreiden

Op de basiskavel mag naast de standaard garage/berging van 17 m2., een woonhuis worden gerealiseerd van maximaal 160 m2., een compacte 3 kamer woning van 80 m2., is eveneens hierop eveneens mogelijk. Een woning met of zonder bedrijfsruimte van 240 m2. of 320 m2. is realiseerbaar op een kavel van 2560 m2..Het later bijbouwen op de eigen kavel is beperkt tot 1/8 deel van het aantal afgenomen aantal vierkante meters van het kaveloppervlak

Duurzaam

De isolatie van de woning is optimaal, de puien zijn voorzien van warmte en geluidswerende triple beglazing, de warmte en warm water wordt verkregen uit een energiezuinige luchtwater warmtewisselaar, slimme ventilatietechniek en additioneel zonnepanelen op het dak zorgen voor een Energie Prestatie Norm van omstreeks de nul. Dit betekent minimale afhankelijkheid van het nutsbedrijf.

Afwerking

De woning is standaard voorzien van sanitair en een keuken met de uitgebreide apparatuur. Plafonds en wanden kunnen worden voorzien van spacwerk. Alle verblijf en verkeersruimten zijn voorzien van lichtpunten en wandcontact dozen. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De buitenkozijnen zijn onderhoudsarm en de buitengevel standaard van beton met optioneel een aantal alternatieve materiaal afwerkingen, welke ook nog later kunnen worden aangebracht.

Maatwerk wonen

De woningen zijn modulair schakelbaar met als basis 80 m2 b.v.o. Wilt u compact wonen met 3 kamers en weinig onderhoud dan is de basiswoning een uitstekende keuze.

Past 160 m2 b.v.o. u beter, dan kunt u er voor kiezen om gelijkvloers in een bungalow of gestapeld in een vide-woning te gaan wonen. De vide-woning kunt u later ook nog voorzien van een of twee extra tussenvloeren, waardoor er 2 tot 4 slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. Het is een ideale starterswoning met ruimte voor toekomstige gezinsuitbreiding maar ook voor medioren en senioren die kiezen voor veel daglichttoetreding en een optimale binnenruimte-beleving.

Mocht u een bedrijf aan huis hebben met een huisgebonden beroep, zoals dat van een administratiebureau, een kapper, huisarts etc. dan is er op een dubbel zo grote bouwkavel de mogelijkheid een extra ruimte van 80 of 160 m2 b.v.o. te realiseren.

De woningen zijn voorzien van duurzaam sanitair en een keuken voorzien van de meest gangbare apparatuur welke naar wens kan worden uitgebreid met b.v. een eiland-opstelling.

De afwerking van de wanden is behangklaar, wit spacwerk is tegen een geringe meerprijs mogelijk, hetgeen ook voor de plafonds van toepassing is.

Nieuwsgierig?

Blijf op de hoogte, schrijf u nu in